m install
petlinii
nello construct

Târg de Joburi pentru Personalul Medical în acest weekend la Cluj-Napoca

floris

Așa cum probabil cei din domeniul medical s-au obișnuit deja, toamna aduce cu ea o nouă ediție a Târgurilor de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Careers in White (RO: Cariere in Alb). De data aceasta, târgul de joburi ajunge și în orașul vostru, mai exact la Cluj-Napoca și va avea loc sâmbăta aceasta, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 10:00 și își va închide porțile la ora 16:00.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical și doresc să facă un nou pas în carieră sunt așteptați cu un CV actualizat pentru a discuta cu recrutorii prezenți la târg și pentru a primi oferte de muncă personalizate în întreaga Europă.

Agențiile de recrutare și reprezentanții centrelor medicale caută toate categoriile de personal medical dar în special medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, farmaciști dar și fizioterapeuți. Ofertele de muncă cele mai numeroase în acest sezon sunt în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Franța, Austria dar și Romania. La ediția din acest an clujenii care activează în domeniul medical vor avea șansa să îi întalnească pe reprezentanții Rețelei Private de Sănătate Regina Maria care fac recrutări în cadrul târgului pentru noul spital care urmează să se deschidă la Cluj-Napoca anul viitor. De asemenea, cei care doresc să activeze în țări de pe alte continente, țări din lumea a treia sau afectate de conflict au ocazia ca sâmbătă să îi cunoască pe reprezentanții “Medici fără frontiere/Medecins sans Frontieres” și să discute cu ei despre o experiență mai aparte de care pot beneficia.

“Agențiile de recrutare și centrele medicale se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor actualizată de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit. Angajatorii doresc să întalnească candidați bine pregătiți care sunt dornici să se dezvolte profesional. Ținem cont mereu de feedbackul candidaților pentru a aduce cele mai bune oferte pentru ei.”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Târgul de Joburi se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebări, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.careersinwhite.com  

Careers in White International – www.careersinwhite.com  – contact@careersinwhite.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: