Live Video
 

maxiprest mai2018

TVR Cluj: Reindustrializarea este singurul mod în care municipiul Câmpia Turzii poate renaște!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Administrația locală din Câmpia Turzii a reușit performanța de a ocupa toate parcelele existente în Parcul Industrial Câmpia Turzii, proiect pus în practică de administrația locală condusă de Dorin Lojigan. 

 

”Un nou parc industrial își începe activitatea în județul Cluj și nu oriunde, ci într-o zonă defavorizată Câmpia Turzii. Reindustrializarea este singurul mod în care municipiul poate renaște! Industria Sârmei Câmpia Turzii, unul dintre cele mai mari combinate metalurgice din țară și-a redus activitatea, încă din 2006 și s-a închis șapte ani mai tîrziu.”, menționează TVR Cluj, cu referire la Parcul Industrial Câmpia Turzii, proiect inițiat de administrația locală.

Primarul Dorin Lojigan a declarat pentru TVR Cluj că popularea parcului industrial este rezultatul unei strategii concepute de administrația locală pe care o conduce, care a vizat rezonarea localității, proces care a inclus și trecerea zonei industriale într-o categorie inferioară de impozitare, stimulând astfel atragerea investitorilor.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...