m install
petlinii
nello construct

Dorin Lojigan: Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2017 vor fi o surpriză pentru toată lumea!

floris

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a acordat un interviu pentru siteul de știri locale TurdaNews, cu referire la Zilele Municipiului Câmpia Turzii din acest an, dar și la recenta decizie a administrației locale turdene de a ”muta” perioada de desfășurare a Zilelor Municipiului Turda, care în acest an vor avea loc între 11-13 august.

 

  1. Domnule Primar, ce ne puteți spune despre ediția din acest an a Zilelor municipiului Câmpia Turzii?

R: Anul acesta venim în fața cetățenilor noștri cu un concept nou, lărgit, dinamic o surpriză pentru toată lumea. O surpriză plăcută evident, despre care o sa detaliez la momentul potrivit într-o conferință de presă. Sunt adeptul inovațiilor și despre asta va fi vorba la ediția din acest an a zilelor municipiului Câmpia Turzii. Să nu uităm totuși că vorbim de o ediție aniversară, cea de-a XX-a ediție.

  1. Vorbiți de un concept nou. Ce aduce diferit ediția din acest an?

R:  O să vă răspund doar parțial la această întrebare, și anume: perioada de desfășurare a tot ceea ce înseamnă evenimente specifice zilelor municipiului, binențeles aducând un plus de manieră, de organizare și de deschidere, vor avea loc între 01 august – 13 august 2017. Manifestările organizate de noi în această perioadă se vor adresa tuturor categoriilor populației din municipiul nostru, fiecare având posibilitatea să participe și să se bucure de cât mai multe dintre activitățile programate. Va fi o surpriză completă.

  1. Recunosc că sunt surprins de acest nou concept, dar mai ales de perioada de desfășurare întrucât se pare că vă suprapuneți parțial cu Zilele municipiului Turda.

R: Era bine știut că zilele municipiului Turda aveau loc întotdeauna la sfârșitul lunii august, la fel cum la Câmpia Turzii se desfășurau, conform tradiției locale, la mijlocul lunii august, atunci când sărbătorim ziua Fecioarei Maria, patronul spiritual al municipiului nostru.

Am aflat și eu cu surprindere că administrația turdeană a decis, în această dimineață, nerespectarea tradițiilor locale, mutând perioada de desfășurare astfel încât o parte dintre manifestările celor două orașe se suprapun parțial.

Cu regret afirm că acest tip de comunicare interinstituțională nu este de dorit pentru că eu cu fiecare ocazie mi-am arătat disponibilitatea pentru o colaborare eficientă între cele două administrații.

Din păcate, cei care vor avea de suferit de pe urma situației creeate de adminsitrația turdeană, sunt locuitorii celor două municipii care nu vor mai avea posibilitatea să se bucure de ambele evenimente.

Totodată îi asigur pe ghirișeni că acest concept nou și aniversar, la care echipa noastră lucrează încă de la începutul anului, le va oferi suficiente satisfacții ca să nu simtă că au pierdut ceva!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: