m install
petlinii
nello construct

64 de posturi de director și director adjunct scoase la concurs în județul Cluj

zamblau eugen
floris

54 de cadre didactice candidează luni pentru un post de director și director adjunct într-o unitate de învăţământ clujeană. La concurs au fost scoase 64 de posturi de director şi director adjunct.

 

Concursul pentru ocuparea posturilor didactice vacante de director şi director adjunct începe luni, 17 iulie, la ora 9.00, cu proba scrisă, potrivit Inspectoratului Școlar Cluj. Candidaţii au la dispoziție 90 de minute pentru rezovarea unui test-grilă, în cadrul căruia se evaluează în proporţie de 50% cunoştinte privind legislaţia specifică domeniului învăţământ preuniversitar şi în proporţie de 50% cunoştinte privind managementul educaţional.

În Cluj, au fost scoase la concurs 64 de posturi de director şi director adjunct pentru 62 de unităţi de învățămâmt.  La acest moment sunt 40 de funcţii vacante de director, 29 în mediul urban şi 11 în mediul rural şi 24 de funcţii vacante de director adjunct, dintre care 2 în mediul urban şi 22 în mediul rural.

Cei 54 de candidaţi înscrişi vizează 33 de posturi de director şi 21 de posturi de director adjunct.

Potrivit IȘJ Cluj, sunt 16 posturi de director scoase la concurs pentru care nu există niciun candidat şi 7 posturi de director adjunct pentru ocuparea cărora nu s-a înscris niciun cadru didactic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: