marian morar
m install
nello construct

Excelența în educație premiată de Inspectoratul Școlar și Prefectura Cluj

zamblau eugen
floris

Marți, 5 septembrie 2017, în sala festivă a Liceului Teoretic „Bathory Istvan” Cluj-Napoca, prefectul judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, a participat la festivitatea de premiere a absolvenţilor de clasa a VIII-a, respectiv a XII-a care au reuşit performanţa de a obţine media 10 la examenul de Evaluare Naţională, respectiv examenul de Bacalaureat 2017.

 

Premeierea s-a făcut în conformitate cu ordinul Ministerului Educației Nationale nr. 4594 din 2017 privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor din anul 2017 care au obţinut media 10 la evaluarea naţională 2017 şi la examenul naţional de bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie.

„În calitatea mea de prefect al județului Cluj, mă bucur că și în acest an Guvernul României a găsit resursele necesare să premieze performanța.

Este o zi de sărbătoare la care am deosebita plăcere să particip alături de voi, elevii care faceți cinste Clujului și care faceți să se vorbească, nu de puține ori, la superlativ despre învățământul clujean.

Este meritul vostru în primul rând, pentru efortul depus în obținerea acestor performanțe, însă vreau să îi felicit și pe dascălii voștri care v-au îndrumat pașii, pe familiile voastre deopotrivă, care v-au susținut și, nu în ultimul rând, conducerea ISJ Cluj pentru un management de calitate.

Vă doresc ca în viață să fiți și oameni de nota 10, nu doar elevi de nota 10, pentru că societatea noastră are nevoie de oameni competenți și, în egală măsură, demni și integri.

Celor care au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Națională le transmit să repete această performanță și la finalizarea studiilor liceale, avându-i ca exemplu pe colegii lor mai mari, aici de față, iar celor care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 le doresc să își urmeze vocaţia indiferent de obstacolele, mai mici sau mai mari, care li se vor ivi în cale.

Nu în ultimul rând, vă încurajez pe toți ca, peste ani, atunci când veți finaliza studiile universitare cu aceleași performanțe extraordinare, să vă întoarceți cu încredere privirea către societatea care v-a format, pentru că are mare nevoie de generații tinere de profesioniști autentici în toate domeniile de activitate.

Felicitări și mult succes mai departe!” a fost mesajul prefectului Chereheș

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: