Live Video
 

Proiect Erasmus+: Stand Up Against Bullying! (VIDEO)

Elevii clasei a VII-a de la Școala ”Ioan Opriș” din Turda au fost parte a unui proiect Erasmus+, derulat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Cluj (CJRAE), cu titllul STAND UP AGAINST BULLYING.

 

Elevii au vizitat trei unități școlare din zona cartierului Oprișani: școala ”Ioasn Opriș”, Liceul ”Liviu Rebreanu” și Școala ”Avram Iancu”. În cadrul deplasărilor, elevii au prezentat informații despre acest proiect și au încercat să interacționeze cu elevii-gazdă pe tema situațiilor de bullying (hărțuire). 

Pe traseu, elevii corordonați de prof.psiholog Carmen Hârșan au abordat și alți tineri, cu care au conversat pe tema bullyingului, încercând să afle de la aceștia dacă au fost confruntați cu astfel de situații (victimă, agresor, martor) sau au propuneri în ceea ce privește abordarea unor metode anti-bullying.

Proiectul îşi propune reducerea incidentelor diverselor tipuri de bullying, promovarea incluziunii, reducerea părăsirii timpurii a școlii, a eșecului școlar  şi promovarea cooperării și a relațiilor internationale.

Vezi mai jos un videoreportaj realizat cu această ocazie:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 24 februarie, ora 12.00:

Fotbal, meci amical. Unirea Dej - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...