Live Video
 

ISJ Cluj: Felicitări elevilor turdeni laureaţi la olimpiada internaţională!

Aprecierile vin de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj pentru elevii turdeni care au luat argintul la olimpiada internaţională de proiecte de mediu din Turcia.

Cei doi sunt Flaviu Moldovan şi Mihai Vana, elevi în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Turda, şi au fost pregătiţi de profesorul Andreea Florea.

Preocuparea lor asupra problemelor de mediu s-a concentrat pe energia fotovoltaică şi cu proiectul "Mai verde - Energia Fotovoltaică” au reuşit să impresioneze juriul internaţional.

Elevii au fost însoţiţi de Adelhaida Kerekes – Inspector şcolar de specialitate – care a fost de asemenea implicată în concurs, fiind membru al unui juriu internaţional. Concursul a avut loc în perioada 17 - 20 Mai 2013 la Istanbul, Turcia.

"Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj felicită elevii şi profesorul caee i-a pregătit, precum şi unitatea de învăţământ ce le-a asigurat mediul adecvat pentru desfăşurarea acestor preocupări ştiinţifice şi apreciază totodată caracterul deosebit pe care îl are participarea unui grup de lucru românesc într-un concurs internaţional în care şcoala românească poate să-şi fructifice valorile interne" transmite conducerea ISJ Cluj.


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 24 ianuarie, ora 17.00:

Handbal, amical. Potaissa Turda- CSM Oradea.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...

Ultimele articole: