marian morar
m install
nello construct

TurdaNews a câștigat detașat ”lupta audiențelor” în luna zilelor localităților Turda și Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Ziarul online TurdaNews a câștigat detașat ”bătălia audienței” în luna august 2014, lună în care s-a organizat atât Zilele Municipiului Câmpia Turzii, cât și Zilele Municipiului Turda.

Conform Trafic.ro, în luna august 2014 TurdaNews a avut 48.888 cititori unici (Google Analytics ne creditează cu 62.372 unici), în creștere cu 10,7% față de luna iulie 2014.

Însă, cele mai elocvente date sunt cele care fac referire la proveniența cititorilor care au accesat site-urile din zonă, respectiv cei care provin din localitățile Turda și Câmpia Turzii. Aceste date sunt oferite de site-ul Trafic.ro, specializat în măsurarea audiențelor online, și reprezintă cititorii unici care au accesat site-urile, în luna august 2014, și care provin din Turda sau Câmpia Turzii. De menționat că aceste date sunt obținute pe baza IP-urilor, a datelor specifice fiecărui PC în parte și reprezintă un minim cert de cititori din cele două localități, numărul cititorilor putând fi mai mare (exemplu: dacă într-o familie există o singură linie de internet, este contorizat un singur cititor unic, chiar dacă pot exista 2 sau mai mulți cititori), cei care accesează site-ul prin rețelele mobile fiind considerați cititori din București.

Astfel, conform acestor date, TurdaNews a avut un total de 14.766 de cititori unici din cele două localități (10.591 din Turda și 4.175 din Câmpia Turzii), în timp ce site-urile de pe locurile 2 și 3 sunt la mare distanță. Concret, Ziarul 21 a avut un total de 4.062 de cititori unici din cele două localități (2.532 din Turda și 1.530 din Câmpia Turzii), în timp ce Afaceri Ardelene a avut un total de 2.041 de cititori unici din cele două localități (1.594 din Turda și 447 din Câmpia Turzii). Cele două site-uri, luate la un loc, nu ajung la jumătate din audiența TurdaNews, pe zona celor două localități!

Datele de audiență nu sunt întâmplătoare, TurdaNews fiind singurul organ de media local care a acoperit eficient cele două mari evenimente din Turda și Câmpia Turzii, respectiv zilele localității, articolele fiind însoțite de galerii foto și înregistrări video de la diversele evenimente, inclusiv de la fiecare concert al trupelor sau interpreților care au fost prezenți în cele două localități!

”La 6 ani de la lansarea site-ului (n.r. site-ul a fost lansat în 01.08.2008), datele de audiență nu pot decât să ne bucure. Asta înseamnă că publicul apreciază ceea ce facem, observă că ne străduim permanent să ne informăm cititorii, în timp util și cu informații complete, din toate sferele de activitate și că am devenit, de departe, sursa principală locală de informație, ceea ce înseamnă foarte mult. De altfel, suntem singurii care suntem constant preluați/citați de alte site-uri regionale sau naționale, constant. Le mulțumesc colegilor mei, Daciana Derda și Eugen Pop, care contribuie semnificativ și cu seriozitate la consolidarea acestui proiect de media online. De asemenea, le mulțumesc și cititorilor care ne acordă încredera lor, pentru că aceste rezultate li se datorează, într-o mare măsură, și lor!”, a comentat coordonatorul ziarului online TurdaNews, Gelu Florea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2