m install
petlinii
nello construct

Premieră națională în presa locală: TurdaNews a obținut dreptul de difuzare LIVE VIDEO pentru jocul HC Vaslui – Potaissa Turda!

floris

Întrucât jocul dintre HC Vaslui și Potaissa Turda, din prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin, nu era transmis de Dolce Sport, Digi TV sau TVR, posturi care au câștigat drepturile de televizare pentru această ediție de campionat, TurdaNews a făcut demersurile necesare pentru a obține aceste drepturi, din partea Federației Române de Handbal, în baza unei precizări a FRH, conform căreia ”in cazul in care nici TVR si nici Digi TV+Dolce nu-si exprima interesul pentru opțiunile ramase, FRH are posibilitatea de a cesiona aceste drepturi altor televiziuni locale interesate”.

Geflo Media SRL, societatea care editează siteul de știri TurdaNews, a făcut demersurile oficiale necesare, iar în cursul zilei de azi am obținut acordul federației pentru a transmite acest meci LIVE VIDEO. Pe această ocazie anunțăm toți suporterii echipei de handbal Potaissa Turda (și nu numai!) că pot urmări LIVE VIDEO meciul de la Vaslui, dintre echipa locală și Potaissa Turda, care reprezintă debutul formației turdene în actuala ediție de campionat, care se va disputa miercuri, 31 august, de la ora 18.30.

Jocul va putea fi vizionat pe PC, laptop, smartphone sau smart tv (conectat la internet). Vom reveni mâine cu detalii.

Jurnalistul Florin Crișan a plecat spre Vaslui în cursul zilei de azi, urmând să transmită pentru dumneavoastră debutul handbaliștilor turdeni în noua ediție de campionat.

Astfel, TurdaNews devine primul organ de media local, din România, care a obținut drepturile de transmisie LIVE VIDEO, pe internet, pentru un meci din Liga Națională de handbal masculin. TurdaNews nu este la prima experiență de acest gen, deoarece am realizat și alte transmisiuni LIVE VIDEO, inclusiv de la turneul internațional de handbal care s-a disputat la Turda, dar și din campionatul de fotbal al Ligii 4, de la conferințe de presă sau ședințe de Consiliu Local.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: