marian morar
m install
nello construct

Dă viață unui copac

zamblau eugen
floris

Asociația „Fabrica de Timp Liber”, în parteneriat cu Centrul Rațiu pentru Democrație, îi învită pe locuitorii Turzii să se implice într-o acțiune de plantare de copaci în parcul din curtea fostei Fabrici de bere din Turda.

Pentru a aduce acest spațiu mai aproape de sufletul turdenilor, organizatorii s-au gândit să ofere ocazia ca 30 de persoane să poată planta câte un copac în amintirea cuiva drag. Cei care doresc, pot alege un arbore din lista realizată de peisagiștii de la USAMV (arțar, mesteacăn argintiu, molid argintiu, prun ornamental, tei cu frunza mare și ulm), achită contravaloarea acestuia la contabilitatea Centrului Rațiu și participă apoi, în data de 23 noiembrie 2016, la plantarea propriu-zisă.

Parcul din curtea fostei Fabrici de bere este amplasat pe un teren privat, dar va fi deschis publicului. Până în prezent au fost realizate lucrări de amenajare a aleilor, de construire a unor elemente de mobilier (realizatori fiind studenții de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca) și de plantări. Întregul ansamblu a fost proiectat de un colectiv de studenți și profesori de la Facultatea de Peisagistică din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: