marian morar
m install
nello construct

Lora, deranjata de succesul Andrei la Zilele Câmpiei Turzii: Înţeleg că Andra este de-a voastră…

zamblau eugen

Lora, interpreta care a venit sâmbătă la Zilele municipiului Câmpia Turzii, a avut o răbufnire printr-un comentariu plasat şi pe reţeaua de socializare Facebook, cu referire la articolul publicat pe TurdaNews, al cărui titlu spunea că "Andra a salvat toată seara".

Ce s-a scris pe TurdaNews: "Lora nu a avut un show care să-i determine pe spectatori să umple spaţiul din faţa scenei, iar interpretarea lui Mihai Budeanu (ex-3SE) era mai degrabă adecvată pentru un spectacol în club, nicidecum pentru un show în aer liber, de Zilele Municipiului.

Astfel, prima seară de spectacole a fost salvată de interpretarea Andrei, care pe lângă calitatea vocii sale, a avut şi un show scenic la înălţime, reuşind să capteze atenţia publicului".

Care a fost reacţia Lorei: "Dragii mei, lumea era oprită de gardurile de protecţie pentru a nu ajunge în faţa scenei. Hotărăsc doar cei cu sunetul dacă la un artist scot gardul sau nu. Vă rog nu jigniţi aiurea mai ales că am stat 3 ore la poze şi autografe (n.r. practic, când Andra s-a dat jos de pe scenă, Lora încă mai dădea autografe, conform precizărilor sale!). Înţeleg că Andra este de-a voastră dar nu jigniţi artiştii care au acceptat invitaţia. Mai ales că nu aveam voie să fiu pe scenă şi am făcut eforturi pentru a onora invitaţia. Acum o să am un gust amar în ciuda zecilor de mesaje de felicitare primite pe pagina mea. Să fiţi sănătoşi!".

Aprecierile din articolul publicat pe TurdaNews, care ulterior au devenit subiect şi în media naţională, erau aprecieri pe marginea celor constatate la faţa locului. Referirea nu s-a făcut la oamenii care nu au trecut de garduri, ci la cei care se aflau în spaţiul din faţa scenei.

Pe de alta parte, eventualele aprecieri la adresa Andrei nu s-au făcut din perspectiva faptului că e "de-a noastră", ci din perspectiva show-ului făcut, cu tot ce include el, luând pe ansamblu întreaga seară…

E absurd să credem că Andra a ajuns unde e acum, câştigând atâtea premii în cariera sa artistică, pe motiv că… ar fi din Câmpia Turzii!

Pe de altă parte, e greu de crezut că Lora a concertat la Câmpia Turzii pe baza unei simple invitaţii şi nu pe baza unui contract financiar, care i-a adus ceva bani în cont.

Articolul care a generat reacţia Lorei (inclusiv comentariile prin intermediul aplicaţiei Facebook) poate fi citit dând click AICI.

Vezi selecţiuni din seara de concerte care a generat atâta caz:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2