m install
petlinii
nello construct

WOW! Artiștii Turzii au câștigat 4 trofee, din cele 15 existente la Premiile Muzicale Radio România!

floris

Andra și Adrian Sărmășan au câștigat în această seară 4 trofee la Premiile Muzicale Radio România, interpreta din Câmpia Turzii câștigând la 3 secțiuni (cea mai bună piesă feminină, vocea anului și piesa anului), în timp ce turdeanul a câștigat competiția la categoria ”Omul cu chitara” (pop-folk).

 

Imediat după câștigarea trofeelor, cei doi și-au făcut o poză împreună, alături și de Alex Malschi, compozitorul turdean care deține un studio de înregistrări audio în Cluj-Napoca, care este un colaborator apropiat al lui Adrian Sărmășan.

”Trofeele încrustate cu argint, semnate de artistul plastic Ioan Tămâian, devenite de câțiva ani emblema PMRR, au fost acordate la 15 categorii, pentru care au fost nominalizați 35 de artiști și 32 de piese și albume.

Radioul public răsplătește astfel, an de an, performanțele deosebite ale muzicii românești pop, pop-dance, folk și pop-rock din anul anterior.”, a precizat Agerpres.

Andra a fost nominalizată la 7 din cele 15 categorii, câștigând 3 dintre ele, iar Adrian Sărmășan a fost nominalizat la singura categorie rezervată muzicii pop-folk, ”Omul cu chitara”, pe care și-a adjudecat-o.

”Sunt fericit și bucuros sa împărtășesc cu voi câteva din clipele și emoțiile pe care le-am avut pe scena mare a muzicii românești. Mulțumesc Radio Romania pentru premiul „Omul cu chitara” și va mulțumesc vouă pentru încrederea și mai ales pentru sustinerea cu care m-ati obișnuit”, a spus Adrian Sărmășan. 

Andra – ”Iubirea spune tot”:

Adrian Sărmășan – ”P.S. I Love You”:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: