marian morar
m install
nello construct

Tudor ȘTEFĂNIE: Skill-Up Conferences a fost un prim eveniment de succes pentru antreprenori

zamblau eugen
floris

Vineri, la Turda s-a desfasurat un eveniment extrem de important. E vorba de Skill-Up Conferences, un eveniment organizat de Noa Business Academy si Webbits, sprijinit si de Primaria Turda.

M-am bucurat sa vad multi tineri antreprenori, dornici sa invete de la cativa speakeri despre ceea ce ii poate ajuta in dezvoltarea unei afaceri. Evident, nu au fost numai tineri, pentru ca un antreprenor serios stie ca tot timpul ai ceva de invatat.

Cei prezenti au invatat despre importanta brandingului (Cornel Marian Hoza), cum sa ai clienti online pe pilot automat (Ciprian Soleriu), despre networking (Paul Muresan) si despre metodele pentru a-ti creste afacerea (Lorand Soares Szasz).

Ma bucura ca mediul antreprenorial tanar din Turda incepe sa se dezvolte, iar administratia locala sprijina astfel de initiative, care duc la cresterea valorii localitatii, indiferent ca vorbim de valoarea umana sau de valoarea economica.

Participarea la acest eveniment mi-a relevat o constatare: in timp ce unii se plang (de conditii, de oras, de mediul neproprice al afacerilor, de orice…), altii incearca sa vada oportunitati de dezvoltare, de implinire, de profit… Si chiar le vad! Si chiar au fost discutii interesante pe aceasta tema!

Administratia locala este deschisa celor care vor sa faca ceva! Skill-Up Conferences a fost un prim eveniment de succes pentru antreprenori. Sper sa urmeze si altele… Pentru ca Turda se va ridica prin oameni care isi doresc sa faca, care vor sti sa faca si care vor actiona consecvent in aceasta directie!

Fotografia este realizata de organizatorii Skill-Up Conferences, carora le multumesc inca o data pentru initiativa.

Tudor ȘTEFĂNIE – Primarul municipiului Turda 

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Vineri, la Turda s-a desfasurat un eveniment extrem de important. E vorba de Skill-Up Conferences, un eveniment…

Posted by Tudor Stefanie on 21 Noiembrie 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: