m install
petlinii
nello construct

Andrei Suciu: „Vă promit o Primărie organizată modern și eficient!”

floris

Primăria Turda are suficienți angajați, însă organizarea internă lasă de dorit. Cererile cetățenilor nu sunt prelucrate în mod eficient, de unde provine și nemulțumirea turdenilor.

Știați că în Primăria Turda calculatoarele nu sunt legate în rețea?

Informația nu este transmisă între departamentele Primăriei, comunicarea este total ineficientă. Angajații Primăriei au o misiune dificilă datorită condițiilor improprii de lucru, nu au posibilitatea să lucreze în mod performant. Nu este admisibil ca in 2016 Primăria unui municipiu să fie mai prost organizată decât o firmă privată cu buget asemănător.

Andrei Suciu propune:
Primăria va fi reorganizată într-o manieră practică și eficientă. Cetățenii vor avea la dispoziție un ghișeu unic, unde își vor depune cererile și unde vor găsi răspunsurile. Nu vor mai fi plimbați între diferite departamente, informațiile vor circula în cadrul Primăriei în mod electronic. Angajații Primăriei vor fi instruiți să lucreze cu metode moderne și vor reuși să soluționeze problemele ivite în timp scurt și cu ușurință.

Stadiul fiecărei cereri adresate Primăriei va putea fi urmărit în timp real, cetățenii vor putea ști exact unde se află cererea lor și care este timpul estimat în care va fi soluționată.

Comunicarea între departamentele Primăriei și între cetățeni și Primărie va fi adusă la standarde moderne. Angajații Primăriei vor lucra cu plăcere, iar cetățenii nu vor mai aștepta inutil soluționarea cererilor făcute.

Turdeni, o Primărie organizată modern și eficient va contribui la dezvoltarea orașului!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: