marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Calculele hârtiei: Mircea Irimie (ARD) şi Ioan Moldovan (PPDD) la Camera Deputaţilor, iar Alexandru Cordoş (USL) la Senat!

zamblau eugen

Până în acest moment nu s-a comunicat un rezultat oficial privind distribuirea mandatelor de parlamentari pentru zona Turda – Câmpia Turzii. Totuşi, TurdaNews a centralizat voturile din întregul judeţ şi folosind metoda de repartizare a mandatelor de parlamentar poate da o previziune de 90% privind numele celor care vor obţine mandate în zona noastră.

Conform acestor calcule, din colegiul 8 deputaţi – zona Turda, va merge în Parlament Mircea Irimie, candidatul ARD. Din colegiul 7 deputaţi – zona Câmpia Turzii, parlamentar va fi Ioan Moldovan (PPDD). După cum deja v-am anunţat, Elena Uiorean (USL) a primit deja mandatul de deputat pentru zona de munte, care include comunele Luna, Mihai Viteazu şi zona montană.

Pentru Senat, Marius Nicoară (USL) a primit deja mandatul pentru colegiul 3, care include şi municipiul Câmpia Turzii, iar Alexandru Cordoş (USL) va primi mandatul pentru colegiul 4, care include şi municipiul Turda, datorită celor circa 300 de voturi în plus pe care le-a avut în competiţia internă din USL, faţă de un coleg de-al său care a candidat pe Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2