marian morar
m install
nello construct

Elena Udrea a făcut o ”baie de mulțime” la Turda, la braț cu Emil Boc! (foto, video)

zamblau eugen

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a fost prezentă azi la Turda pe toată durata zilei. După inaugurarea oficială a Zilelor Municipiului, ocazie cu care a fost lăudată de primarul Tudor Ștefănie, Elena Udrea a fost în centrul atenției la majoritatea evenimentelor ulterioare.

Fostul ministru al Dezvoltării a făcut o vizită la societatea Turdeana, iar ulterior a trecut și pe la Salina Turda, investiție care a fost realizată chiar în timpul mandatului său, lucru menționat de primarul Tudor Ștefănie , care a ținut să-i mulțumească pentru sprijinul acordat.

În timp ce alți politicieni invitați la Zilele Municipiului s-au rezumat să participe doar la manifestările oficiale dinainte de prânz, Elena Udrea a fost prezentă atât după-amiaza, cât și seara, în zona centrală a municipiului, intrând în contact cu oamenii prezenți și făcându-și o sumedenie de poze cu cei interesați. De altfel, Elena Udrea a menționat acest lucru și pe pagina sa de Facebook, acolo unde a pus și câteva poze, din timpul ”băii de mulțime” pe care a făcut-o la Turda.

”Am participat astăzi la Zilele Oraşului Turda, un eveniment extraordinar, pentru care felicit autorităţile locale. M-am bucurat să fiu alături de sute de turdeni şi am urmărit cu mare plăcere evenimentele culturale din piaţa publică „1 Decembrie 1918”. Dar mai ales m-am bucurat să cunosc oameni minunaţi, români adevăraţi care mi-au transmis încă o dată gândurile, urările de bine şi năzuinţele lor. Şi ei, ca şi mine, îşi doresc să trăiască într-o Românie frumoasă, în care faptele sunt mai importante decât vorbele”, a spus prezidențiabilul PMP pe pagina sa de Facebook.

Interesant este că Udrea a fost însoțită, pas la pas, de primarul Clujului, fostul premier Emil Boc. De altfel, acesta și-a declarat public susținerea pentru Elena Udrea, la alegerile prezidențiale, chiar dacă face parte din PDL, partid care în alianță cu PNL are un alt candidat la alegerile din noiembrie, respectiv Klaus Iohannis. Din acest motiv, au început să se facă speculații că Emil Boc ar urma să treacă la PMP, în perioada de 45 de zile în care aleșii sunt liberi să-și aleagă partidul din care vor să facă parte, fără riscul de a-și pierde mandatul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2