marian morar
m install
nello construct

O nouă încercare de validare a mandatului de consilier județean pentru Matei Cristian

zamblau eugen

Consilierii PSD Cluj reiau procedura de introducere pe ordinea de zi a proiectului privind validarea lui Matei Cristian ca și consilier județean.

Ședința ordinară a deliberativului județean are loc pe 31 octombrie de la ora 10.

Reamintim că la ultima ședință ordinară, PNL-PDL a reușit scoaterea proiectului de pe ordinea de zi a proiectului prin care Matei Cristian trebuia validat în funcția respectivă. Asta după ce PSD a dus o adevărată luptă, de mai multe luni de zile, pentru a-l introduce pe Matei în forul deliberativ, după ce un consilier județean de la PNL și-a dat demisia, fiind implicat într-un dosar penal pentru fapte de corupție.

Între timp, PSD Cluj a făcut plângere penală pentru blocarea validării lui Cristian Matei în Consiliul Judeţean (CJ) Cluj. Social-democraţii clujeni au formulat o plângere penală împotriva consilierilor judeţeni Călin Tuluc (PDL) şi Ioan Petran (PNL), care, în calitate de membri în comisia de validare, au votat împotriva validării lui Cristian Matei în funcţia de consilier judeţean, blocând în acest fel procedura de validare a sa în şedinţa CJ din luna septembrie.

Acum la finalul săptămânii viitoare procedura va fi reluată, astfel că Turda s-ar putea alege cu încă un consilier județean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2