marian morar
m install
nello construct

PSD Câmpia Turzii susține bugetarea participativă ”Transparența bugetară. Câmpia Turzii 2015-2020”

zamblau eugen

PSD Câmpia Turzii susține bugetarea participativă, susține proiectul administrației locale: ”Transparența bugetară. Câmpia Turzii 2015-2020” și de asemenea va participa la toate dezbaterile și consultările pentru întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015, a anunțat purtătorul de cuvânt al PSD Câmpia Turzii, Ioana Giurgiu (foto).

Transparența bugetară este modul în care cetățenii participă și contribuie la luarea deciziilor privind formarea bugetului și la modul în care sunt efectuate cheltuielile.

”Prezentul proiect are drept scop efectuarea unei analize asupra modului în care resursele bugetare ale Municipiului Campia Turzii sunt formate și gestionate, mai exact, analiza cadrului de asigurare a transparenței bugetare la toate etapele procesului bugetar și de utilizarea patrimoniului public.

În următoarea perioada de timp, Primaria Campia Turzii invita cetățenii, instituțiile publice, agenții economici, ong-urile și partidele politice la dezbaterea publică pe tema: întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii în anul 2015”, a precizat Petre Pop, administratorul public al municipiului Câmpia Turzii și, totodată, liderul PSD Câmpia Turzii.

Proiectul propus de executiv se găsește în versiune draft pe adresa site-ului oficial al primăriei: www.campiaturzii.ro și face parte din cadrul proiectului mai amplu intitulat ”Ne consultăm, propunem, facem”, inițiat de administrația locală, cu scopul unui dialog și a unei conlucrări mai bune cu cetățenii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2