marian morar
m install
nello construct

Guvernul obligat să organizeze alegeri la Cluj

zamblau eugen

Guvernul Ponta este obligat să organizeze alegeri pentru Consiliul Județean Cluj, printr-o sentință a Curții de Apel Cluj. 

Instanța a dat câștig de cauză Partidului Național Liberal Cluj, care a solicitat obligarea Guvernului de a adopta o hotărâre prin care să stabilească data desfășurării alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Guvernul a făcut exces de putere prin faptul că nu a organizat alegeri la şefia Consiliului Judeţean Cluj, funcţie rămasă vacantă după demisia lui Horea Uioreanu, arată judecătorii Curţii de Apel Cluj în motivarea deciziei prin care obligă Executivul să organizeze scrutinul.

Legea electorală a fost modificată, astfel că, prin majoritate simplă, consilierii judeţeni îşi vor alege persoana care ar urma să conducă Consiliulul Judeţean timp de patru ani. De asemenea, primarii vor fi aleşi, în continuare, într-un singur tur de scrutin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2