marian morar
m install
nello construct

Rezultatele sondajului online privind intenția de vot pentru primarul municipiului Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Câștigătorul sondajului online, inițat de TurdaNews, în perioada 4.02-7.02.2016, privind intenția de vot a cititorilor pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, a adunat 41,1% din voturile valabil exprimate.

 

Precizăm că sondajul inițiat de TurdaNews a avut mai multe filtre de securitate, care au eliminat posibilitatea unor voturi multiple, efectuate de către aceeași persoană sau de la același terminal, așa după cum am anunțat. De asemenea, au fost eliminate voturile care proveneau din afara granițelor țării. Menționăm și faptul că în cazul în care unii cititori au avut impresia că au reușit să voteze multiplu sau să folosească metode de folosire a unor IP-uri de peste hotare, apărându-le mesajul că votul a fost înregistrat, ulterior, după aplicarea filtrelor de securitate, au fost ”curățate” mai multe voturi de acest gen, care au încălcat regulile impuse, rezultatul final fiind cel prezentat mai jos.

Totodată, nu vom anunța numărul exact de voturi, tocmai pentru a preîntâmpina eventuale încercări de fraudare prin metode mai sofisticate, în cazul unor sondaje online ulterioare, însă precizăm că articolul a avut peste 3.600 de vizualizări, iar în ultimele 36 de ore ale sondajului am efectuat și o promovare online plătită, targetată pe conturile de Facebook din Câmpia Turzii, fiind ”atinse” circa 5.600 de conturi, iar dintre acestea, 525 au manifestat un interes pentru articolul promovat.

Și acum, rezultatele:

1. Dorin Lojigan (PNL) – 41,1%

2. Avram Gal (PPU-SL) – 14,2%

3. Radu Hanga (PSD) – 13,6%

4. Horațiu Hatos (M10) – 10,9%

5. Altul/Independent – 6,3%

6. Ioan Moldovan (ALDE) – 5,7%

7. Marian Morar (MP) – 3,3%

8. Alexandru Tulai (PRM) – 2,6%

9. Marius Bordea (PSRO) – 1,7%

10. Candidat UNPR – 0,4%

11. Candidat PND – 0,2%

12. Candidat PNȚCD – 0,0%

Precizăm că acest sondaj online nu are pretenția unui studiu sociologic profesionist, el reflectând doar intenția de vot (sau mobilizarea propriilor votanți) a unei părți dintre cei care au accesat siteul TurdaNews și și-au manifestat intenția de a-și exprima opțiunea, în intervalul 4-7 februarie 2016, însă poate conține informații privind intenția de vot ”în online”.

Concluziile… vă rămân dvs!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2