marian morar
m install
nello construct

PMP Câmpia Turzii și-a stabilit candidatul la Primărie! Plus… excluderi din partid!

zamblau eugen

PMP Câmpia Turzii a transmis azi un comunicat de presă, prin care anunță că Adunarea Generală a Membrilor PMP Câmpia Turzii a stabilit ca Eugen Zamblău să fie desemnat candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

”În conformitate cu art. 44, litera d. din statutul Partidului Miscarea Populară, s-a procedat la desemnarea in mod democratic și statutar, prin propunere și validare, a candidatului PMP pentru funcția de primar al municipiului  Câmpia Turzii.

În urma celor două propuneri facute de către membrii PMP Câmpia Turzii, s-a trecut la vot secret, vot care a  evidențiat faptul că domnul Eugen Zamblău este persoana dorită si asumată de majoritatea membrilor PMP Câmpia Turzii, pentru ocuparea postului de candidat la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii

Domnul Eugen Zamblău este un om de afaceri, nou în  politică , provenit dintr-o familie cunoscută și apreciată în orașul nostru, un om cu inițiativă, cu o mare putere de muncă si multă dorintă de a face bine semenilor săi”, se precizează în comunicatul PMP.

Un alt punct de pe ordinea de zi a fost propunerea de excludere a unor membri din organizația PMP Câmpia Turzii, datorita faptului ca existau informații si probe că respectivii, făcând jocul altor partide, urmareau pe ascuns distrugerea organizației PMP Câmpia Turzii, proclamându-se fără nici un temei statutar liderii organizației.

”În urma votării numiții Vasile Horațiu Bretoiu, Laurențiu Bondor, Mihai Pop Dan, Doru Chiper si Cornelia Pantea, au fost excluși prin voința unanimă a celor peste 100 de membri prezenți la adunarea generală”, a precizat președintele PMP Câmpia Turzii, Marian Morar.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2