m install
petlinii
nello construct

Prezentare individuală echipa de consilieri PSD Turda – Nicolae Roș

floris

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă,  profesioniști și de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a schimba lucrurile în bine! O echipă de profesioniști pentru Turda! Turda are nevoie de un bun manager și de o echipă performantă care să aibă capacitatea de a construi programe și proiecte viabile, de a găsi soluţii concrete pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Aceasta este echipa de consilieri PSD Turda, oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestui oraș. Pentru un oraș modern, prosper și european! Pentru că ‪iubim Turda‬ ! Împreună reconstruim Turda! Matei Cristian Primar pentru Turda!

Nicolae Roș
Mă numesc NICOLAE ROŞ şi m-am născut la 8 septembrie 1974, în localitatea Turda, judeţul Cluj. Sunt căsătorit şi am un copil.
Ca pregătire profesională sunt: Doctor în drept (2009); Triplu licenţiat al Universităţii „Babeş-Bolyai”din Cluj-Napoca în: ştiinţe juridice (1998); ştiinţe politice (1999) şi ştiinţe administrative (2001); Absolvent Master în ştiinţe administrative „Managementul afacerilor publice europene” (2007); Absolvent curs postuniversitar de perfecţionare în specializarea drept civil (1999); Absolvent curs departamentul pentru pregătirea personalului didactic (1999);Absolvent program de perfecţionare – Participarea tinerilor la procesul de decizie în administraţia publică centrală şi locală – Institutul Naţional de Administraţie (2004).
În prezent sunt: Lector universitar doctor titular în cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir” Bucureşti, Facultatea de Drept Cluj-Napoca; Avocat definitiv Baroul Cluj; Mediator autorizat; Consilier local în Consiliul Municipal Turda (la al doilea mandat).
Am vechime în muncă de 20 de ani, din care peste 12 ani în administraţia publică centrală şi judeţeană, ocupând diverse funcţii de conducere şi de execuţie precum şi 8 ani în administraţia publică locală, în calitate de consilier municipal.
Activitate didactică şi ştiinţifică: de peste 10 ani în învăţământul superior participând la numeroase simpozioane ştiinţifice şi conferinţe naţionale şi internaţionale în calitate de organizator şi moderator, publicând cărţi şi articole de specialitate.
În calitate de consilier local am promovat un număr de 94 de proiecte de hotărâre de Consiliu Local în următoarele domenii de activitate: social, economic, sportiv, cultural, artistic, civic, administrativ şi edilitar-gospodăreşti. De asemenea, am organizat întâlniri cu cetăţenii, audienţe şi am adresat executivului diverse întrebări şi interpelări formulând amendamente şi implicându-mă în rezolvarea problemelor cu care se confruntă urbea noastră. Doresc să fiu şi în continuare avocatul cetăţenilor municipiului Turda în Consiliul Local.

Comandat de PSD CLuj Realizat de Geflo Media SRL Cod Mandatar 21160002

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: