marian morar
m install
nello construct

Senatorul Cordoș, interpelare către Ministerul Transporturilor după accidentele de la Tureni!

zamblau eugen

Parlamentarul turdean Alexandru Cordoș s-a hotărât să ia atitudine după multitudinea de accidente rutiere petrecute în ultimele zile în zona localității Tureni.

Senatorul PSD, a solicitat în interpelarea sa punctele de vedere ale oficialităților cu privire la măsurile concrete ce se vor adopta pentru reducerea riscului de accidente rutiere pe șoselele din județul Cluj

„Pe portiunea de sosea a DN1, în special cea aflata pe raza comunei Tureni si comunei Feleacu, din judetul Cluj s-au efectuat lucrari de ranforsari ale sistemului rutier destinate reducerii pericolului de accident.

Pe lânga faptul ca aceste lucrari doar reduc, pe portiuni mici, posibilitatea patrunderii pe sensul opus au generat si alte pericole datorita faptului ca nu sunt asigurate zone de acces spre strazile adiacente de pe ambele sensuri de circulatie, fiind necesar sa parcurgi distante mari pâna la un punct de întoarcere pe celalalt sens. Aceste puncte de întoarcere nu sunt amenajate corespunzator astfel ca, întoarcerea autovehiculelor sau a vehiculelor devine riscanta datorita traficului intens.

Mai mult, trotuarele din localita?i sunt impracticabile, pietonii nemaiavând posibilitatea sa se deplaseze nici pe trotuare nici pe partea carosabila.

Toate aceste neajunsuri provoaca înca accidente rutiere care au ca urmari pierderi de vieti omenesti, vatamari si pagube materiale însemnate ceea ce pune sub semnul întrebarii eficienta masurilor adoptate.

Stimate domnule Viceprim-ministru, stimate domnule Ministru, având în vedere cele comunicate, va rog sa-mi precizati care sunt punctele de vedere ale celor doua ministere si cu privire la situatia prezentata si ce masuri concrete se vor adopta pentru reducerea riscului de accidente rutiere pe soselele din judetul Cluj?”, a scris Alexandru Cordoș în interpelarea remisa Ministerului Transporturilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2