m install
petlinii
nello construct

Pesediștii din Câmpia Turzii au fost prinși a doua oară cu ”plagiatul”!

floris

Consilierii PSD din Câmpia Turzii au fost puși într-o situație delicată de primarul Dorin Lojigan, care le-a atras atenția, în plenul ultimei ședințe de Consiliu Local, în mod public, că au depus o inițiativă, concretizată într-un proiect de hotărâre, care a fost copiată după una similară! Și nu e primul caz de acest gen! Consilierii PSD au două situații de plagiat după inițiativele altor localități! probabil, la a treia vor cere și titlul de doctor!

”Permiteți-mi să vă dau un sfat: când mai faceți copy-paste, de pe proiectele de hotărâre ale altor municipii sau orașe din țara asta, măcar corectați-le! Consilierii locali din mandatul trecut își aduc aminte când ați mai venit cu o inițiativă, cu acel Grup de Inițiativă Locală, și ați uitat să modificați numele GAL-ului, în sensul că l-ați lăsat cel cu Țara Oașului. dacă tot ați făcut asta și ați copiat de pe siteul municipiului Slobozia, măcar modificați anexa la proiectul de hotărâre, măcar modificați numele municipiului Slobozia și treceți municipiul Câmpia Turzii. Că nu dă bine pentru dumneavoastră! Că așa ați trecut aici…”, le-a reproșat primarul Dorin Lojigan.

”A fost greșită și vroiam să venim cu una corectată. Dar nu consider că trebuia să veniți aici și să ne spuneți că trebuia să-l modificăm. Aveam de gând să vin la dumneavoastră… Aveți dreptate: s-a pus o anexă greșită. Am în mașină varianta bună.”, a spus consilierul PSD Monica Uiorean. Proiectul copy-paste a fost inițiat de consilierii PSD Gheorghe Rece, Monica Uiorean, Ionel Isac, Gabriel David, Octavian Ciobanu și este susținut (proiectul sau plagiatul?!) de consilierul județean Petre Pop.

În luna martie a acestui an, tot consilierii PSD au promovat un proiect de hotărâre care era copiat după altul similar. ”Am găsit aici un copy-paste dintr-un alt statut și act constitutiv, ca atare la pag.2 din statut la art.8 apare “Țara Oașului”, să înțeleg că inițiați acest proiect de hotărâre pentru promovarea Țării Oașului de către Municipiul Câmpia Turzii”, atrăgea atunci atenția fostul viceprimar, actualul primar Dorin Lojigan. La vremea respectivă, consilierii PSD s-au aflat în aceeași situație penibilă.

 

Întreaga discuție o puteți vedea între minutele 1:25:00-1:28:00:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda