Live Video
 

maxiprest mai2018

T9 vrea răspuns pe OUG 13/2017, dar tace mâlc în privința neregulilor de la Parcul Zoo!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Asociația T9 a transmis un comunicat de presă, prin intermediul căruia solicită deputatului Cristina Burciu și primarului Cristian Matei să se pronunțe pe tema OUG 13/2017, ”până luni, 6 februarie”. În schimb, pe tema neregulilor de la Parcul Zoo, unde președintele T9 a fost semnatarul unui inventar care ar putea clarifica multe lucruri, cei de la T9 au spus că nu divulgă nimic!

”Dacă cetățenii Turzii au obligația de a-și plăti taxele și impozitele, bani din care sunteți plătiți ca să reprezentați Turda în calitate de Primar și respectiv Deputat, credem că turdenii au dreptul să știe care este opțiunea dumneavoastră în privința acestei Ordonanțe de Urgență.

Vă solicităm ca până luni 6 februarie 2017 să vă precizați public poziția dvs referitor la OUG13. Tăcerea dumneavoastră ar fi o dovadă de lașitate, comportament duplicitar sau imposibilitate de a lua o decizie.

Dle primar Matei, dna deputat Burciu, datorați celor care v-au votat și celor pe care îi reprezentați un răspuns: sunteți de acord cu prevederile OUG13?”, este solicitarea imperioasă a celor de la T9, comunicatul nefiind semnat sau asumat de o persoană sau de conducerea asociației.

În schimb, pe teme locale de mare interes, cum ar fi subiectul banilor dispăruți de pa Parcul Zoo, cei de la T9 au ales să tacă! Președintele T9, Andrei Suciu, care a recunoscut că apare semnatar pe un inventar efectuat la Parcul Zoo, ne-a declarat că a fost semnatarul acelui inventar, dar că nu ne poate spune nimic despre ceea ce s-a descoperit acolo, condiționându-ne ”să facem rost de document”, abia apoi spunând că va da o declarație pe această temă.

Conform unor informații, din Primăria Turda au dispărut mai multe documente, legate de neregulile de la Parcul Zoo, inclusiv proiectul în baza căruia trebuia să se realizeze construcția!


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...