marian morar
m install
nello construct

Consilierul PRM Doru Anca riscă să-și piardă mandatul de consilier!

zamblau eugen

Consilierul PRM Doru Anca este amenințat de către președintele PRM, Adrian Popescu, că-și poate pierde mandatul de consilier local, în urma retragerii sprijinului politic. Declarația a fost făcută în contextul în care Doru Anca declarase recent că alianța naționaliștilor B.I.N.E., formată din PRU-PRM-Noua Dreaptă, ar fi ilegală.

”Domnul Doru Anca văd că ar confunda Partidul România Mare cu altceva, nu cunoaște statutul partidului și este și consilier local și i se pare că a ajuns consilier local pe forțele proprii, dar dânsul a ajuns consilier pe brandul Partidului România Mare că dacă dânsul avea valoare, putea să candideze independent. Eu am vorbit cu domnul Doru Anca și i-am spus să respecte statutul pentru că în măsura în care nu îl respectă vom lua măsuri disciplinare. Partidul România Mare este condus de Consiliul Național, iar între două consilii naționale este condus de Biroul Permanent. Congresul de alegere a președintelui nu s-a putut ține deoarece în perioada 2013-2015, am fost în litigiu cu așa-zisa grupare Funar și pe 26 februarie 2015, ÎCCJ a dat câștig de cauză Partidului România Mare, în contrapartidă cu gruparea Funar. Eu personal am fost validat de Biroul Permanent, în calitate de președinte interimar, după decesul președintelui, Corneliu Vadim Tudor. Am impresia că domnul Doru Anca este membru al grupării Funar, dar nu sunt sigur de acest aspect.”, a declarat Adrian Popescu, citat de Ziar 15 Minute.

Cobnsilierul PRM Doru Anca a susținut că alianța B.I.N.E. ar fi ilegală.

”In conformitate cu STATUTUL PRM ORICE alianta indiferent de natura se incheie numai de catre conducerea aleasa STATUTAR in urma unui CONGRES.

Deci alianta  incheiata adhoc in 25 03 2017 intre PRM PRU SI NOUA DREAPTA este NELEGALA SI NESTATUTARA. La aceasta data s-a votat alcatuirea unei comisii de circa 5 membri de partid, care sa studieze posibilitatile post CONGRES de alcatuirea unor aliante.”, a declarat Doru Anca, în urmă cu câteva zile.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2