marian morar
m install
nello construct

INEDIT! O cățea Brac German, care era spaima mâțelor din cartier, a adoptat… un pui de pisică! (VIDEO)

zamblau eugen

Situație inedită în zona garajelor de pe strada Panseluțelor din Turda, acolo unde viețuiește o cățea de rasă Brac German, care era spaima mâțelor din cartier, având multe feline pe conștiință, numărul celor care au sfârșit între colții patrupedului de vânătoare fiind greu de ținut la socoteală.

Din acest motiv, în momentul în care în zonă au fost abandonați doi puiuți de pisică, localnicii erau convinși că nu durează prea mult până când neajutoratele ființe vor sfârși între colții cățelei. Un pisicuț a fost salvat, de pe un garaj, de o vecină mai miloasă, însă destinul celui de-al doilea pisicuț a lăsat muți de uimire toți localnicii, care știau istoricul și isprăvile cățelei Brac German, spaima mâțelor din cartier.

Asta pentru că pisicuțul a ajuns să fie ”adoptat” de cățea! Protectoare, cățeaua are grijă de pisicuț toată ziua, incusiv față de alți câini care îi dau târcoale. Ca o mamă protectoare, nu-l scapă din ochi toată ziua, iar atunci când are tendința de a părăsi garajul, imediat îl ghidează înapoi la locul unde are asigurată protecția!

Vecinii sunt contrariați, de la mic la mare, neînțelegând ce s-a întâmplat cu cățeaua care era spaima mâțelor și care, de câteva zișe, a devenit mama adoptivă a unui… pisicuț!

;

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2