marian morar
m install
nello construct

Dorin Racz – Bebe, din Câmpia Turzii, a pus România pe harta constructorilor de motociclete! (VIDEO)

zamblau eugen

Marca Anarchy Custom, dezvoltată de constructorul de motociclete custom Dorin Racz, din Câmpia Turzii, a ajuns cunoscută la nivel mondial, după ultimul Campionat Mondial AMD al constructorilor de motociclete custom. Constructorul din Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 6, la nivel mondial!

 

El a concurat la categoria Freestyle, cu motocicleta El Lunes, care este creația sa integrală. Este primul român care a ajuns atât de departe în această competiție a constructorilor de motociclete custom. ”Bebe”, cum îl cunosc cei apropiați, este un munte de modestie, dar și de ambiție! A muncit cu dăruire, cu sacrificii, în condiții probabil de neimaginat pentru alți concurenți, dar în cele din urmă și-a îndeplinit visul: participarea la un Campionat Mondial și clasarea pe o poziție onorabilă!

Specialiștii consideră că performanța tânărului constructor din Câmpia Turzii este una extraordinară, în condițiile în care a concurat cu constructori de renume pe plan mondial, care au condiții mult mai bune decât concurentul din Câmpia Turzii, plus o experiență mai vastă.

Dorin Racz are în lucru și alte proiecte, sub marca Anarchy Custom.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2