marian morar
m install
nello construct

950 de persoane au beneficiat de serviciile Centrului de Igienă şi Sănătate

zamblau eugen

Centrul Comunitar de Igienă şi Sănătate inaugurat în luna aprilie a acestui an în cartierul Poiana din Turda a fost utilizat până acum de aproximativ 950 de persoane de etnie romă – beneficiarii investiţiei.

Proiectul intitulat „Centrul comunitar de igienă şi sănătate” este finanţat prin intermediul Fondului Român de Dezvoltare Socială, componenta de intervenţii prioritare pentru comunităţile rome. Clădirea situată pe strada Câmpiei nr. 57, cu o suprafaţă utilă de 202,81 mp, găzduieşte un punct de tratament, o baie publică (cu duşuri şi toalete) şi o spălătorie.

Codruţa Bungărdean, şeful Biroului de Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale din cadrul Primăriei Turda, spune că proiectul demarat în cartierul Poiana şi implementat cu sprijinul FRDS poate fi luat drept exemplu şi de către alte comunităţi din ţară.

„Organizăm periodic cursuri de igienă, informări… Vreau ca în acest an să încheiem proiectul cu succes. Să conştientizăm comunităţile de romi de pe Margaretelor că trebuie să aibă grijă de el să-l întreţină”, spune Bungărdean.
 

De rezultatele proiectului „Centrul comunitar de igienă şi sănătate” beneficiază circa 1.100 de locuitori ai comunităţii de romi din cartierul turdean Poiana.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2