m install
petlinii
nello construct

3.800 de pachete cu alimente vor fi redistribuite la Turda

floris

De luni la Turda a început redistribuirea alimentelor venite pe programe comunitare de la Uniunea Europeană.

La Turda vor fi distribuite 3.800 de pachete cu alimente sosite prin POAD, destinate persoanelor defavorizate  și care s-au aflat în categoria persoanelor defavorizate înainte de 31.12.2014.

Denisa Napău șeful SPAS Turda spune că vor primi acest supliment alimentar numai cei care s-au aflat pe lista inițială sau cea suplimentară.

Distribuția alimentelor se va face în aceeași locație, depozitul situat pe strada Ştefan cel Mare, nr. 4-6 (în spatele Liceului Chimie 2). Programul este următorul: LUNI-JOI 08.00-14.00/ VINERI 08.00-12.00.

Reprezentanții Serviciului de Asistență Socială au întocmit și un grafic de distribuție în funcție de categoriile de beneficiari:

Luni, Marti si Miercuri (02, 03 si 04 Martie 2015) – beneficiarii Legii 416 – Ajutor Social – actul de identitate în original al tuturor persoanelor din Dosar

Joi, Vineri si Luni (05, 06 si 09 Martie 2015) – persoane beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei  – actul de identitate în original al tuturor persoanelor din Dosar

Marti, miercuri si joi (10, 11 si 12 Martie) – someri indemnizati si neindemnizati – actul de identitate în original

Vineri, luni si marti (13, 16 si 17 Martie) – pensionarii, veteranii de razboi, vaduvele ale acestora si alte categorii  potrivit HG 799/2014 care au pensie pana in 400 lei – actul de identitate în original

Miercuri, joi si vineri (18, 19 si 20 Martie) – persoane cu handicap accentuat şi grav – actul de identitate în original

Persoanele care ridica pentru persoane defavorizate vor prezenta actul de identitate personal si al persoanei pentru care ridica, in original si copie si documentele mentionate anterior.

La Turda au fost peste 4.400 de beneficiari ai ajutoarelor comunitare, majoritatea au intrat în posesia alimentelor trimise de U.E.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: