m install
petlinii
nello construct

Cantina de ajutor social de la Câmpia Turzii intră în reorganizare

floris

Joi în cadrul ședinței ordinare de consiliu de la Câmpia Turzii, aleșii locali vor discuta și despre reorganizarea cantinei de ajutor social prin externalizarea serviciului.

Practic se dorește desființarea structurii „Cantină de ajutor social şi pensiune” existentă în organigrama U.A.T. Câmpia Turzii şi desfăşurarea acestei activităţi în cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului, asigurarea mesei sociale se va face prin achiziţionarea unui serviciu de tip catering. Până la contractarea serviciilor de catering, cantina de ajutor social îşi va desfăşura activitatea în organizarea actuală.

La începutul acestui an, aleșii locali de la Câmpia Turzii au aprobat numărul de persoane asistate care să beneficieze de serviciile pe care le oferă Cantina de Ajutor Social şi Pensiune din municipiu.

Astfel, numărul de persoane asistate, aprobat de consilierii locali este de 70, număr egal cu cel de anul trecut.

Începând cu data de 01.01.2015 nivelul alocaţiei zilnice de hrană pentru Cantinele de Ajutor Social, este de 12 lei/zi/persoană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: