marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Naţionala de fotbal va juca pe Cluj Arena

zamblau eugen

Noul stadion al Clujului aflat în prezent în construcţie va găzdui un meci al naţionalei de fotbal anul viitor în data de 7 octombrie. Este vorba despre întâlnirea cu echipa Belarusului care va conta pentru preliminariile turneului final Euro 2012.

 

Anunţul a fost făcut de către preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, într-o scrisoare transmisă conducerii Consiliului Judeţean Cluj.

 

Întâlnirea este condiţionată de finalizarea în 2011 a noii arene de la poalele Feleacului. Ultimul meci al naţionalei de fotbal de la Cluj a avut loc pe stadionul echipei CFR în 2008 când a pierdut în faţa Lituaniei. Prima partidă a tricolorilor pe un stadion clujean a avut loc însă în 1923 contra marii echipe a Cehoslovaciei. În acest moment Cluj Arena se află la stadiul ridicării tribunelor care sunt gata în proporţie de 80%. Creşterea standardelor UEFA a impus suplimentarea lucrărilor şi implicit a preţului final care este acum negociat cu constructorii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2