m install
petlinii
nello construct

Handbal, Cupa României: Potaissa a învins Suceava şi s-a calificat în sferturi

floris

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a învins cu 32-30 (15-12) pe CSU Suceava şi s-a calificat în sferturile Cupei României la handbal, care vor avea loc în cursul zilei de mâine, la Ploieşti.

Jocul s-a desfăşurat în localitatea prahoveană Brazi, în faţa a 42 de spectatori, fiind considerat unul din cele 4 meciuri "lipsite de interes major". Turdenii au condus pe toată partidei, reuşind să se impună fără să forţeze prea tare, fiind mai mult cu gândul la posibile confruntare cu campioana HCM Constanţa, din sferturi.

Turda a condus cu 28-21 în minutul 49, iar la final sa impus cu 32-30.

„Suceava a tratat foarte serios meciul, a venit de ieri aici, s-a antrenat. A făcut un meci bun cu Tg. Jiu, i-am tratat ca atare, nu ne-am dorit să ne facem viața grea. De la 29-21, am putut rula întreg lotul, pentru a ne conserva forțele. Felicit băieții pentru victorie, pentru atitudinea de care au dat dovadă, n-am avut nici emoții, nici accidentări nedorite. Cu Constanța nu avem nimic de pierdut, ar fi frumos să fie un meci care să răstoarne tradiția, pentru că nu i-am învins până acum. Cu HCM, poți pierde la 10 goluri, dar îi poți prinde într-o zi nefastă. E cea mai bună echipă din campionat, e cu un nivel peste restul echipelor. Îi avem accidentați pe Raul Marian și Răzvan Pavel, în rest toată lumea este aptă.”, a declarat preşedintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, pentru site-ul handbalvolei.ro

Potaissa Turda-CSU Suceava 32-30 (15-12)

Potaissa Turda: Dediu 11 goluri, Cîmpan 8, Ignat 3, Adomnicăi 3, Bursuc 2, Rogoz 1, Ștef 1, Alisie 1, Lazăr 1, Savic 1

CSU Suceava: Panait 6 goluri, Eros 5, Sandu 4, Târzioru 3, Bahan 3, Petrea 2, Tcaciuc I. 2, Ciubotariu 2, Nenitsă 1, Roșu 1, Negrușeri 1

În sferturi, cu campioana şi deţinătoarea Cupei!

Astfel, Potaissa Turda va juca în sferturile de finală cu campioana şi deţinătoarea Cupei României, HCM Constanţa, care s-a impus azi în faţa celor de la Energia Pandurii Târgu Jiu cu 42-31 (20-18). Constănţenii au declarat că au o echipă invincibilă şi nimeni din România nu-i poate învinge la această oră!

 

Totuşi, tehnicianul Horaţiu Gal susţine că turdenii îşi vor juca şansa şi nu se vor da bătuţi. Jocul se va disputa mâine (joi), de la ora 18.00, la sala Olimpia din Ploieşti şi va fi transmis în direct la DigiSport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: