Live Video

Comisia Teritoriala de Fotbal Campia Turzii a premiat astazi castigatoarea fazei teritoriale a Cupei Romaniei, editia 2014-2015, respectiv Unirea II Tritenii de Jos! (video)

Comisia Teritoriala de Fotbal Campia Turzii prin presedintele acesteia, Rus Marcel, a premiat astazi finalistele editiei 2014-2015 a Cupei Romaniei -Timisoreana la fotbal, din liga  a 5-a, zona teritoriala Campia Turzii, respectiv castigatoarea Unirea II Tritenii de Jos si celalalta finalista - Progresul Boian.

Festivitatea a avut loc pe terenul de fotbal din Boian, acolo unde cele doua formatii s-au intalnit chiar in prima etapa a returului de campionat. Presedintele Rus Marcel a tinut sa le multumeasca celor doua echipe pentru parcursul avut in cupa, acordandu-le fiecareia cate o diploma si o cupa pentru rezultatele obtinute, iar in final a urmat poza de grup cu jucatorii si oficialii celor doua echipe.

Lotul formatiei castigatoare a fazei teritoriale, Unirea II Tritenii de Jos, a fost urmatorul: Dan Sebastian, Sagau Beniamin, Gavris Tiberiu, Sagau Flaviu, Marila Cosmin, Ciurcui Adrian, Gisca Sebastian, Porumb Cristian, Capatina Lucian, Crisan Teodor, Podariu Alex, Galea Nicolae, Gisca Adrian, Toporescu Dan.

Vezi mai jos înregistrarea video a momentului premierii:


Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...

Comentarii   

Carlos
# Se poate.......... ..Carlos 23-03-2014 16:35
Felicit echipa Unirea 2 Triteni si tineti-o tot asa.Bafta in continuare.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare