m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Cupa României: FC Arieşul joacă cu prima echipă a Gloriei Bistriţa!

floris

Deşi în programul oficial al Cupei României figurează că FC Arieşul 1907 Turda se va deplasa la Gloria II Bistriţa, în realitate turdenii se vor confrunta… cu prima echipă a bistriţenilor!

Asta din cauza faptului că Gloria Bistriţa s-a retras din Liga 2 şi s-a înscris în Liga 3, cu un nou proiect (Gloria Progresul Bistriţa), forţată de problemele financiare.

Echipa este antrenată de acelaşi cuplu care a activat şi la nivelul Ligii 2, respectiv Cristi Coroian şi Sandu Negrean, iar o parte dintre jucătorii care ar putea fi prezenţi mâine pe terenul IPROEB, unde se va desfăşura jocul, au evoluat în ultimele meciuri din play-off-ul ligii secunde! De altfel, obiectivul bistriţenilor pentru noul sezon este promovarea în Liga 2 şi calificarea în Cupa României, pentru a aduce la Bistriţa o echipă din prima ligă.

Echipa probabilă a adversarilor Turzii ar putea arăta cam aşa: Albuț – Budecan, Chibulcutean, Hlinca, Sâplăcan – Costin (Nalați), Fizeșan – O. Bucur, Țegle, Roșu – Brumă (sportulbistritean.ro).

În plus, la bistriţeni ar putea evolua şi Sergiu Costin, care a evoluat 8 ani la Oţelul Galaţi, echipă cu care a câştigat şi un titlu de campion! Asta în cazul în care oficialii bistriţeni vor perfecta la timp transferul, Sergiu Costin antrenându-se deja cu Bistriţa. Sergiu Costin (36 ani) are 302 meciuri în Liga 1 şi 4 jocuri în Liga Campionilor. El a refuzat o ofertă de la Gaz Metan Mediaş, din Liga 1.

Meciul dintre cele două echipe se va disputa miercuri, de la ora 17.30, pe terenul IPROEB din Bistriţa. În turul I preliminar, FC Arieşul 1907 Turda a învins cu 7-0 la Inter Ciugud, echipă din Liga 4 a judeţului Alba.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: