marian morar
m install
nello construct

Handbal, Cupa EHF: Vezi posibilii adversari ai celor de la Potaissa Turda, în turul III

zamblau eugen

Tragerea la sorți pentru turul III al Cupei EHF va avea loc mâine, la ora 12.00, la Viena. Turdenii au fost repartizați în prima urnă valorică, acolo unde se află și campioana HCM Constanța, în timp ce Știința Bacău a fost repartizată în a doua urnă valorică.

Posibilii adversari pe care îi poate întâlni echipa din Turda sunt: SKA Minsk (Belarus), RK Nexe (Croația), Skjern Handbold (Danemarca), Ademar Leon (Spania), HBC Nantes (Franța), MT Melsungen (Germania), Balatonfuredi KSE (Ungaria), Grundfos Tatabanya (Ungaria), Elverum Handball (Norvegia), Sporting Lisabona (Portugalia), Știința Bacău (România), HC Kaustik Volgograd (Rusia), Permskie medvedi (Rusia), Pfadi Winterthur (Elveția), Eskilstuna Guif (Suedia), IFK Kristianstad (Suedia).

”Am vrea să aducem la Turda cea mai bună echipă posibilă”, ne-a declarat președintele clubului, Flaviu Sâsâeac.

Turdenii s-au calificat în turul III al Cupei EHF după 4 victorii, reușind să elimine campioanele Israelului și a Italiei. Includerea lor în prima urnă valorică poate fi considerată o surpriză, în condițiile în care Știința Bacău are o experiență europeană mai relevantă (Potaissa Turda a jucat în premieră într-o cupă europeană), iar în campionat băcăuanii au terminat pe locul 2, în timp ce turdenii pe locul 3. Însă, probabil, cele 4 victorii din tot atâtea jocuri disputate în Cupa EHF, le-au ridicat cota turdenilor.

În altă ordine de idei, extrema Răzvan Pavel nu s-a mai putut prezenta la lotul național, după accidentarea din jocul de pe teren propriu, cu campioana Italiei. El va trebui să facă un repaus de 2-3 săptămâni. Potaissa Turda va juca următorul meci oficial pe teren propriu, cu nou promovata din Călărași, Dănărea, care ocupă locul 5, la 3 puncte de lider și cu un joc mai puțin disputat. Călărășenii au 15 puncte, în timp ce Potaissa Turda este pe locul 10 din 13, cu 9 puncte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2