marian morar
m install
nello construct

Volei, Divizia A2: In ultimul meci al anului, voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca in deplasare la Timisoara!

zamblau eugen
floris

Sambata, 13 decembrie, voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca ultimul meci din acest an, un meci ce conteaza pentru etapa a doua a returului Diviziei A2 (seria de vest) si care se va disputa la Timisoara, contra formatiei CS "U" din localitate.

Acestia isi doresc sa faca un meci bun in capitala Banatului, cu toate ca vor intalni o formatie foarte buna si mult mai experimentata, echipa care se afla in acest moment pe locul secund in clasamentul seriei.

Antrenorul-jucator la CSM-ului, Dan Remes, se va deplasa la Timisoara cu urmatorul lot de jucatori: Andries Vlad, Vanca Daniel, Molnar Radu, Valean Bogdan, Ludusan Bogdan, Brustur Andrei, Moca Ionut, Lupou Marius, Stezar Ciprian, Ormenisan Sorin, Moldovan Alin.

Meciul dintre cele doua formatii se va juca in sala de sport a Universitatii de Vest din Timisoara, incepand cu orele 13.00 si va fi condus de o brigada de arbitrii formata din: A1 Manda Adrian-Marinel (Slatina) si A2 Ghitan Ionel (Craiova).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2