marian morar
m install
nello construct

Turnee pentru echipele de volei sperante baieti si fete de la CSM Campia Turzii, in acest weekend!

zamblau eugen
floris

La sfarsitul acestei saptamani, echipa de volei sperante baieti se va deplasa la Baia Mare, acolo unde vor juca in penultimul turneu din faza interjudeteana a Diviziei Nationale de Sperante Masculin, alaturi de formatiile CS Avantul Torpi MS Targu Mures, CSS Zalau si CSS 2 Baia Mare, in timp ce "lidera" acestei grupe, echipa CSS Lapi Dej, va sta la acest turneu conform regulamentului de organizare.

Tinerii voleibalistii ai CSM-ului, condusi de pe margine de antrenorul Calean Ilie, pleaca increzatori ca vor reusi sa castige cel putin un meci la acest turneu, dar aici mentionam faptul ca indiferent de rezultatele pe care le vor obtine, acestia sunt deja calificati la turneul semifinal de la aceasta categorie.

Antrenorul CSM-ului va deplasa la Baia Mare urmatorul lot de jucatori: Gyarmati Tiberiu, Ciubuc Rares, Staicu Toma, Calugar Eduard, Parjol Alexandru, Hanuschi Alex, Iachim Timotei.

Ultimul turneu din aceasta grupa se va desfasura in perioada 07-08.03.2015 la Campia Turzii si va fi organizat de catre CSM Campia Turzii.

Echipa de sperante fete a CSM-ului participa la turneul de la Toplita!

Echipa de volei sperante fete de la CSM Campia Turzii va participa si ea in acest weekend la ultimul turneu al grupei din care fac parte, un turneu la care participa, pe langa clubul organizator CSS Toplita si formatiile LPS Cluj-Napoca si CS Ioan Banda Cluj-Napoca.

Din pacate pentru fetele antrenoarei Angela Ilcu, acestea nu mai au nici o sansa de a merge mai departe din aceasta grupa, reusind sa se califice pentru turneul semifinal echipele LPS Cluj-Napoca si CSS Toplita.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: