m install
petlinii
nello construct

Echipa de volei sperante baieti de la CSM Campia Turzii obtine, la Baia Mare, victoria care o duce la turneul semifinal!

floris

Echipa de volei sperante baieti a Clubului Sportiv Municipal din Campia Turzii si-a indeplinit obiectivul propus inaintea plecarii la penultimul turneu interjudetean din Divizia Nationala de Sperante Masculin, seria E, turneu disputat la Baia Mare, dupa ce a obtinut victoria care o duce la turneul semifinal de la aceasta categorie.

Chiar daca in cele doua jocuri disputate sambata 21 februarie, tinerii jucatori ai CSM-ului au pierdut la scoruri identice, 0-3 cu formatiile CSS Zalau si CSS 2 Baia Mare, astazi in ultimul meci pe care l-au mai avut de disputat, acestia au reusit sa invinga cu scorul de 3-0 echipa CS Avantul Torpi MS Targu Mures.

Pana la turneul semifinal care se va juca din cate se pare la Zalau, in perioada 04-05.04.2015, va mai avea loc ultimul turneu din faza interjudeteana, turneu care va fi organizat la Campia Turzii peste doua saptamani, mai precis in perioada 07-08 martie.

La turneul de la Baia Mare, antrenorul CSM-ului, Calean Ilie, a folosit urmatorul lot de jucatori: Gyarmati Tiberiu, Ciubuc Rares, Staicu Toma, Calugar Eduard, Parjol Alexandru, Hanuschi Alex, Iachim Timotei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: