m install
petlinii
nello construct

Proaspăt transferat la Potaissa, bielorusul Mikhail Niazhura e tranșant: ″Voi da totul pentru ca Potaissa să câştige campionatul″

zamblau eugen
floris

Component al naționalei din Belarus, cu care a participat la Campionatul Mondial, impozantul pivot Mikhail Niazhura (foto) a dat o declarație tranșantă la prima întâlnire cu mass media locală, spunând că va da totul pe teren pentru ca Potaissa Turda să câștige campionatul!

″Este un moment foarte important pentru mine‚ mi-am dorit să încerc să joc într-un campionat bun. Am vorbit înainte cu Alexei Grigoriev‚ i-am cerut informaṭii‚ pentru că mai aveam şi o altă ofertă‚ dar am înṭeles că aici este un campionat puternic şi foarte bun şi am ales să vin la Potaissa. Este foarte important ca la fiecare meci să dăm totul pentru echipă‚ care trebuie să câştige cât mai multe meciuri. Eu voi da totul pentru că vreau ca Potaissa să câştige campionatul″‚ a precizat Niazhura.

”Potaissa Turda este una din formaṭiile care are şansa de a se lupta pentru medalii‚ eu îmi doresc să câştig cât mai multe medalii şi trofee şi este unul din principalele motive pentru care am ales să vin. Am lucrat cu antrenorul Levente Kocs‚ ştiam că pregătirea se face la un nivel foarte ridicat şi sunt convins că voi face performanṭă. Va exista o colaborare foarte bună între mine şi ceilalṭi portari‚ ne vom ajuta reciproc pentru a avea rezultate cât mai bune. Cu ajutorul suporterilor, având susṭinerea lor vrem să câştigăm toate meciurile‚ să dăm sută la sută în orice meci pentru a obṭine victoria”, a spus și portarul maghiar Peter Pallag.

”Acum doi ani am mai discutat cu cei de la Potaissa Turda‚ dar atunci aveam un contract cu Balatonfuredi şi nu am putut veni. Dar cu toate acestea‚ am urmărit echipa pe internet‚ am urmărit meciurile‚ am văzut că au un antrenor bun şi un preşedinte bun şi am înṭeles că ei formează un grup unit şi că toată lumea face tot ce poate mai bine pentru echipă. Asta vreau să fac şi eu‚ să dau totul pentru echipă”, a fost declarația dată de rusul Alexei Grigoriev, care va juca pe postul de inter dreapta.

Toți cei 7 jucători transferați la Turda speră la un sezon favorabil pentru Potaissa.

Prima întâlnire cu publicul turdean va fi luni, 20 iulie 2015, de la ora 11.00, când Potaissa Turda va juca primul meci de verificare, cu Dinamo București, în sala Gheorghe Barițiu din Turda Nouă.

Vezi mai jos programul meciurilor de pregătire:

Luni 20 Iulie, ora 11:00 POTAISSA Turda – Dinamo Bucureşti

Joi 23 Iulie, ora 18:00 POTAISSA Turda – CSU Suceava

Vineri 24 Iulie,  ora 11:00 POTAISSA Turda – CSU Suceava

Joi 30 Iulie  Minaur Baia Mare – POTAISSA Turda

Vineri 31 Iulie Minaur Baia Mare – POTAISSA Turda

7-8 August 2015 – Meciuri de pregatire în Ungaria

13-15 August 2015 – Meciuri de pregatire în Ungaria

Foto: Mircea Roșca/ActionFoto.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: