marian morar
m install
nello construct

Debut în Cupa Salina la șah pentru copii (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Vineri a avut loc debutul competiției șahistice Cupa Salina, rezervată copiilor pasionați de acest sport al minții, la care și-au dat întâlnirea tineri șahiști din toată țara, dar și de peste hotare, competiția organizată în Salina Turda având un caracter internațional.

La deschidere au participat primarul Tudor Ștefănie, viceprimarul Lucian nemeș, dar și directorul Salinei Turda, Simona Baciu, care a acordat un psirjin substanțial desfășurării acestui festival de șah pentru copii, primul de acest gen organizat la Turda.

Apoi, zeci de copii s-au așezat la mesele de jos, pregătite de organizatori, printre ei aflându-se și copii de la Șah Club Potaissa Turda, coordonați de Marin Fântână, cel care în câțiva ani a reușit să dezvolte considerabil șahul juvenil turdean. 

Competiția va dura până duminică, zi în care, de la ora 14.30, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor primei ediții a competiției șahistice de la Turda.

 

Foto: Gelu Florea

Posted by TurdaNews on 28 August 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2