marian morar
m install
nello construct

Fotbalistii de la ISCT 1921 si-au reluat pregatirile cu un amical jucat in compania formatiei Steaua Rosie Boldut (liga 5)!

zamblau eugen

Duminica, 7 februarie, fotbalistii echipei de liga a patra, ISCT 1921, si-au reluat pregatirile, acestia disputand chiar in prima zi un amical cu Steaua Rosie Boldut, formatie ce activeaza in liga a V-a, zona Campia Turzii. Partida s-a jucat pe terenul de fotbal din cartierul Lut din Campia Turzii si a fost castigata categoric de cei de la ISCT, cu scorul de 8-2 (5-2), dupa golurile marcate de Voiculet – 3 goluri, Campean – 2 goluri, Soanca – 2 goluri si Baba – 1 gol.

Antrenorul secund al celor de la ISCT 1921, Rosu Dorin, a inceput meciul cu urmatoarea formatie: Cioarga – Oroian, Rosu, Moldovan, Cecalacean, Tescar, Oltean, Bucur, Soanca, Voiculet, Campean. In repriza secunda au mai intrat: Baba, Rus si Curta.

Pe langa antrenamentele ce se vor desfasura pe plan local, conducerea tehnica a celor de la ISCT 1921 a mai perfectat trei amicale care se vor desfasura astfel:

 – 13 februarie  ISCT 1921  –  Muresul Ludus

 – 20 februarie  Unirea Alba Iulia  –  ISCT 1921

 – 27 februarie  Muresul Ludus  –  ISCT 1921

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2