marian morar
m install
nello construct

Volei, Divizia A2 (seria de vest): Victorie pentru CSM Campia Turzii, in prima partida din play-off, in fata formatiei din Zalau! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Debut cu victorie pentru voleibalistii de la CSM Campia Turzii, in play-off, dupa ce astazi au reusit sa castige la capatul unui meci dramatic cu scorul de 3-0 (25-23; 26-24; 25-23) in fata celor de la ACS Volei Club Zalau.

Inca din primul set, spectatorii prezenti in Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din localitate si-au dat seama ca vor asista la o partida echilibrata, echipa oaspete venind la Campia Turzii cu scopul clar de a invinge in acest meci.

Cele doua formatii au mers cap la cap, pana la finalul setului, moment in care formatia CSM-ului, mult mai lucida, a reusit sa il castige. A urmat apoi setul secund, in care echipa zalauana a condus in permanenta, uneori chiar si la cinci puncte diferenta. Sustinuti frenetic de suporteri, cei de la CSM au o „revenire” de senzatie, salveaza patru mingi de set, dupa care castiga setul in uralele publicului.

In setul trei, formatia antrenata de Dan Remes a inceput foarte bine si a reusit sa se distanteze pe tabela, dupa ce a profitat de greselile aparute in tabara celor din Zalau. Pe cand spectatorii erau convinsi ca vor asista la un set castigat usor de echipa locala, formatia de sub poalele Mesesului revine in forta si trece in avantaj pe tabela, ajungand la doua puncte de castigarea acestui set. Speriati de faptul ca pot pierde acest set pe care l-au controlat in totalitate, voleibalistii CSM-ului isi revin si castiga utlimele puncte necesare castigarii acestuia si astfel primul meci revine formatiei din Campia Turzii.

Saptamana viitoare, sambata 20 februarie, urmeaza partida revansa la Zalau, iar in cazul in care formatia zalauana va castiga acea intalnire, va urma meciul decisiv pe 27 februarie la Campia Turzii.

Pentru meciul de astazi, antrenorul celor de la CSM, Dan Remes, s-a bazat pe urmatorul lot de jucatori: Andries, Ardelean, Valean, Bacila, Brustur, Moca, Lupou (cpt.), Ivan, Gyarmati, Hasmasan si Ludusan.

TurdaNews a transmis LIVE VIDEO acest meci, fiind o p-remieră pentru echipa de volei masculin din Câmpia Turzii. Vezi mai jos înregistrarea partidei:

 

Foto: Gelu Florea si Eugen Pop

Posted by TurdaNews on 13 Februarie 2016

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2