marian morar
m install
nello construct

Handbal, Liga Națională: Potaissa pierde primul meci al finalei mici

zamblau eugen

Echipa de handbal masculin, Potaissa Turda, a pierdut primul al finalei mici din Liga Națională de handbal masculin, împotriva celor de la Poli Timișoara, scor 31-29 (14-17). Duelul se mută la Turda, miercuri fiind programat jocul 2 al finalei mici.

Partida a început extrem de echilibrat, ambele echipe marcând alternativ, astfel că în minutul 15, tabela indica 7-7. Potaissa a forțat în următoarele minute și s-a desprins la trei goluri pe tabela, 8-11. Jucătorii Politehnicii au revenit de două ori, însă finalul reprizei a aparținut formației turdene, care a intrat la cabine în avantaj, scor 14-17.

Repriza secundă a început perfect pentru Timișoara, care a reușit să marcheze de cinci ori la rând și a trecut în avantaj, scor 20-19. Elevii lui Horațiu Gal au trecut peste momentul mai slab și au reușit din nou să preia conducerea și să se distanțeze la trei goluri (22-25 min 47). A fost momentul încă unui reveniri ale timișorenilor care au trecut din nou în avantaj, 26-25. Finalul a fost unul dramatic, însă Poli Timișoara s-a impus, scor 31-29.

Următorul meci din acest duel va avea loc la Turda, miercuri (cel mai probabil la ora 18:00), iar în cazul unui meci decisiv, acesta se va desfășura duminica viitoare, tot la Timișoara.

La finalul partidei, antrenorul Horațiu Gal, ne-a declarat: „A fost un meci extrem de echilibrat, de altfel, ne așteptam să fie așa. Ei au intrat extrem de motivați, au șansa ca după 25 de ani să obțină o medalie. Am condus 45 de minute, dar nimeni nu s-a desprins decisiv. Spre final noi am făcut câteva greșeli neforțate și asta ne-a costat. Tripla cu CSM-ul ne-a sleit de puteri și lucrul acesta s-a văzut. Finala nu este terminată, urmează un meci la Turda și apoi, sperăm, un decisiv la Timișoara.”

Potaissa Turda: Thalmaier (6 goluri), Cântec (5), Lazăr (4), Rotaru (4), Pavel (3), Adomnicăi (2), Bondar (2), Amihăesi (1), Savic (1).

Arbitrii: Theodor Șerbu și Andrei Vasilescu (ambii din București)

Observator: Gheorghe Năsturel (Caraș Severin)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2