marian morar
m install
nello construct

Sticla Arieșul Turda a câștigat Cupa ”Adrian Șomlea” la fotbal, la categoria 2009! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen
floris

Opt cluburi participante din 4 județe, cu 18 echipe înscrise la cele două categorii, respectiv a copiilor născuți în anii 2008 și 2009, cu circa 200 de tineri sportivi dornici de afirmare, acesta este bilanțul celei de-a XV-a ediții a Cupei ”Adrian Șomlea” la fotbal pentru copii, organizată de clubul Sticla Arieșul Turda.

 

Sponsorii acestui turneu au fost: Federația Română de Fotbal, Nisan SRL, Europa Construct Grup, Marele Alb și Compania de Apă Arieș. la festivitatea de premiere au participat foștii fotbaliști Rus Octavian și Șomfelean Ioan, dar și directorul Companiei de Apă Arieș, Cristian Matei.

La finalul competiției, organizatorii au acordat premii speciale la ambele categorii de vârstă, iar primele trei echipe au fost recompensate cu medalii, diplome, mingi de fotbal și o cupă.

La categoria 2009, cel mai bun portar a fost Popsai Robert (Sporting Cluj), cel mai bun jucător a fost Mihali Daniel (Odorhei), iar golgheterul competiției a fost dat de echipa gazdă, acesta fiind Corșeu Robert (Sticla Arieșul Turda).

La categoria 2008, cel mai bun portar a fost Pop Iustin (Luceafărul Cluj), cel mai bun jucător a fost Miclăuș Mateo (Academia Napoca), în timp ce golgheterul competiției a fost de la Inter Star Sibiu, Boilean Valentin.

La categoria 2008, pe locul I s-a clasat Inter Star Sibiu, pe locul II echipa Academia Napoca, iar pe locul III echipa Luceafărul Cluj Napoca.

La categoria 2009, competiția a fost câștigată de Sticla Arieșul Turda, care a învins în finală pe AFC Adorheiu Secuiesc, în timp ce Sporting Cluj a câștigat medaliile de bronz, după ce au învins în finala mică echipa de la ISCT 1921 Câmpia Turzii.

TurdaNews vă oferă un videoreportaj realizat la această competiție:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: