marian morar
adrian nap
m install
nello construct

FENOMENAL! Juniorul turdean Samuel Bucșa este CAMPION BALCANIC!

zamblau eugen

Samuel Bucșa (în mijloc), un mare campion în devenire!

Juniorul turdean Samuel Bucșa a devenit campion balcanic la săritura în lungime, la juniori II, după ce astăzi a reușit o performanță de 7,45 metri pe stadionul Olimpic Atatürk din Istanbul (Turcia)! De menționat că Samuel Bucșa era la prima competiție internațională!

 

Este a III-a performanță mondială, la categoria sa de vârstă, ceea ce îi dă mari speranțe pentru participarea la Campionatul Mondial. Campionatul Mondial va avea loc la Nairobi, în Kenya, în perioada 12-16 iulie 2017. Tânărul atlet turdean, Samuel Bucșa, s-a calificat la Campionatul Mondial de juniori II, după ce a reușit o săritură de 7,26 metri la Campionatele Naționale Universitare de la Pitești.

Pe de altă parte, Samuel Bucșa și-a îndeplinit baremul pentru juniori I (categoria mai mare de vârstă), în ceea ce privește participarea la Campionatul European din Italia, iar Federația Română de Atletism a decis să-l trimită și la această competiție.

Antrenorul Virgil Costache a declarat că Samuel Bucșa este un talent de excepție și a demonstrat că nu are nici un fel de trac, chiar dacă a participat pentru prima dată la o competiție internațională. ”Mi-a spus de când a plecat că el vrea să facă baremul pentru juniori I, care era de 7,35 metri. La prima săritură a reușit 7,29, la a doua 7,33 metri. Chiar îmui spuneam că numai 2 centimetri i-ar mai trebui. La a treia a avut 7,45 metri!”, ne-a declarat Virgil Costache.

Foto: Facebook/pagina personală

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2