m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: Sticla Turda se va reuni mâine. Obiectiv clar pentru noul sezon: PROMOVAREA!!!

floris

Echipa de fotbal Sticla Arieșul Turda se va reuni mâine, în vederea pregătirii noului sezon competițional, care va debuta la finalul lunii august.

 

Obiectivul clar pentru noul sezon este promovarea în liga a treia de fotbal, eșalon în care fotbalul din zona Turzii nu a mai avut nicio reprezentantă în ultimii ani.

La reunirea lotului, care este programată mâine la ora 18, vor fi prezenți și noii jucători ai clubului, conducătorii echipei promițând câteva surprize în acest sens. Marți la ora 16, va fi organizată și o conferință de presă, în care se va vorbi despre noul sezon, atât la nivelul seniorilor, cât și la nivelul juniorilor.

Echipa turdeană și-a stabilit și amicalele din această vară, urmând ca Sticla Turda să evolueze contra mai multor echipe din eșalonul imediat superior.

Așa cum v-am obișnuit sezon trecut, TurdaNews va transmite partidele Sticlei Turda, atât de pe teren propriu, cât și din deplasare. De asemenea, site-ul nostru va avea o acoperire largă în ceea ce privește știrile din zona echipei de fotbal, în ceea ce sperăm că o să fie sezonul în care Turda va reveni în liga a treia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: