marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Arieșul Turda a început pregătirile pentru sezonul de primăvară (Video)

zamblau eugen

Echipa de fotbal, Sticla Arieșul Turda, a început astăzi pregătirile pentru sezonul de primăvară din liga a patra, zona Cluj.

 

Turdenii au efectuat astăzi primul antrenament în noul an, de la ședința de pregătire de la stadionul „Municipal” absentând motivat, Simi Cocoară, Valentin Marcu și Lucian Mărie.

Formația turdeană are programate șapte partide de pregătire în această perioadă, programul echipei turdene putând fi accesat la următorul link: http://turdanews.net/articole/sport/52537-fotbal-liga-4-ariesul-turda-se-reuneste-luni-programul-amicalelor-ultimele-transferuri.html

Antrenorul echipei turdene, Artur Podar, ne-a declarat: „Ne-am reunit astăzi, o să îi aștepte pe băieți o perioadă foarte grea, mai ales perioada de pregătire, întotdeauna e una de încărcare din punct de vedere fizic. Am perfectat și un număr de jocuri amicale cu echipe de liga a treia, chiar și echipe de liga a patra. Vom testa jucătorii mai ales în meciurile cu Universitatea Cluj, Metalurgistul Cugir și Sănătatea Cluj. Cred că după această perioadă de pregătire, vom putea începe campionatul, iar dacă vom rămâne cu aceeași seriozitate, vom rămâne acolo unde ne este locul și vom juca barajul, după care sperăm să fim promovați.”

La antrenamentul de astăzi a fost prezent și primarul municipiului Turda, Cristian Matei, acesta exprimându-și susținerea față de fotbalul turdean. „După cum știți, am reușit să mărim în Consiliul Local suma pentru pregătirea echipei, facem tot posibilul ca să ne realizăm dezideratul, pentru a accede în liga a treia. Băieții dau dovadă de o pregătire fizică bună, își păstrează performanțele de până acum, având meciuri câștigate la diferență mare de scor și avem în intenție să achiziționăm și încă unul sau doi jucători ca să putem să ne prezentăm onorabil pentru accederea în liga a treia. Vom face tot posibilul să avem performanță și să finalizăm campionatul în liga a patra pe poziție fruntașă pentru a trece în liga a treia, unde vom vedea mai departe, vom hotărî care ne sunt intențiile de promovare mai departe.” a declarat primarul Turzii, Cristian Matei.

Campionatul ligii a patra se va relua la începutul lunii martie, Arieșul Turda urmând să evolueze în prima etapă din 2018, pe terenul celor de la Sporting Apahida.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2