Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda întâlnește CSM București în sala „George Barițiu”

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:45, contra celor de la CSM București, într-o partidă care contează pentru etapa a XXII-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

Antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, nu se va putea baza în partida de mâine pe Răzvan Pavel și Marius Szoke, cei doi fiind în continuare accidentați.

Pivotul Potaissei, fost căpitan la CSM București, Iulian Stamate, ne-a declarat: „Ne așteaptă, probabil, cel mai dificil meci din 2018 și nu doar prin prisma echipei pe care o întâlnim, cât și datorită faptului că o victorie ne consolidează a doua poziție și ne păstrează în lupta pentru locul întâi la finalul sezonului regulat. Jucătorii CSM-ului vor fi cu siguranță foarte motivați și vin la Turda cu gândul la victorie. Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul de mâine și sper ca sala să fie plină așa cum a fost la fiecare meci.”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Moreni, format din Robert Harabagiu și Silviu Stănescu. Observator din partea FRH va fi P.Anton, din Iași.

În partida tur, Potaissa Turda s-a impus la București, scor 26-27.

Potaissa Turda – CSM București este în direct pe Telekom Sport și DigiSport, mâine, începând cu 18:45.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...