Câteva precizări… Așa, ca de ”libertatea presei”…

Am fost întrebat de un coleg de breaslă, din presa turdeană, despre demersul Asociației T9, care a solicitat transparentizarea cheltuielilor publice cu publicitatea (instituții publice și societăți comerciale), concomitent cu reducerea sumelor alocate. Culmea e că exact aceste demersuri s-au făcut cam peste tot, începând cu anul 2017! Totul e transparent, iar bugetele s-au redus simțitor… Dincolo de asta, am explicat și unele lucruri, într-un mod mai concret. Mă îndoiesc că spațiul îi va permite să publice poziția mea, integral, așa că, pentru a nu fi alterată informația, am decis s-o public aici, pentru a avea acces orice persoană de bună credință, care poate fi interesată de acest subiect! 

Trei publicații locale au dat-o în bară, cu ”candidatul la Primărie” care a decedat…

Trei publicații locale au dat dovadă de amatorism, relatând despre accidentul în care și-a pierdut viața Gigi Constantinescu, precizând faptul că acesta era ”fost candidat la funcția de primar al Turzii”. Nici vorbă!

Azi am făcut primele probe pentru transmisii LIVE VIDEO cu mai multe camere…

Ajutat de colegul Florin Crișan, azi am făcut primele teste pentru transmisia LIVE VIDEO cu mai multe camere. Testele au fost făcute cu ocazia ședinței de Consiliu Local de la Turda. A fost OK, per ansamblu. Mai avem de făcut unele mici retușări, dar ideea e că din acest moment putem realiza astfel de transmisiuni, cu mai multe camere. Iar asta ne va ajuta și cu câteva ”noutăți”, pe care le-am considerat utile.

Un an tare frumos…

E clar ca anul 2016 mi-a adus multe bucurii… 🙂 Si inca mai sunt cateva luni! :))

Mi-am depus demisia din funcția de membru al Consiliului Director ACS FCM Potaissa Turda

Mi-am depus demisia din funcția de membru în Consiliul Director al ACS FCM Potaissa Turda, club înființat cu scopul revigorării activității fotbalistice din municipiul Turda.

44 de clienți publicitari în primele 6 luni! Vă mulțumesc!

SC Geflo Media SRL, societatea care editează siteul de știri TurdaNews, a încheiat prima jumătate a anului cu un portofoliu de 44 de clienți publicitari, fie că vorbim despre clienți publicitari constanți sau ocazionali. Am crescut împreună cu ei, iar pentru acest lucru le mulțumesc!

Ovidiu Bucur, prins din nou cu ”audiența umflată”! Vezi dovada!

Ovidiu Bucur, cel care conduce siteul Ziar15Minute, cu o audiență nesemnificativă, caută tot timpul metode pentru a-și frauda audiența și pentru a prezenta, astfel, date ireale de audiență, scopul fiind înșelarea unor posibili publicitari, cărora li se prezintă ”zeci de mii de cititori pe lună”.

Contul meu de Facebook, atacat din… Israel!

Contul meu de Facebook a fost la un pas de a fi ”deturnat” prin intermediul unei accesări din…Israel! Nu știu dacă are legătură cu spionajul la care a fost supusă șefa DNA, Codruța Kovesi, că și ea tot cu ”spioni” israelieni a avut de-a face… :))