Acasă Blog

Cine și cât influențează audiența siteurilor de știri locale?

0

Audiența siteurilor de știri locale are câțiva generatori principali (intrări directe pe site, în urma unor căutări cu ajutorul motoarelor de căutare gen Google sau intrări prin intermediul rețelelor sociale – în special Facebook) și câțiva secundari (referrer/trimiteri de pe alte siteuri, din mailuri sau din display/reclame plătite). Cine și cât influențează audiența siteurilor locale? Iată răspunsul!

O constatare interesantă: bugetul Turzii este mai mare decât bugetul Alexandriei, capitala județului lui Dragnea!

0

Jurnalistul Emil Hălăștuan a făcut o paralelă interesantă, pe date, privind bugetul municipiului Turda, comparativ cu bugetul municipiului Alexandria, capitala județului teleorman, fieful liderului PSD, Liviu Dragnea. Comparația e una interesantă și arată, încă o dată (dacă mai era necesar), că un primar-manager, cu viziune, poate găsi soluții și poate rezolva eventualele ”greutăți” inerente care apar în viața unui edil. Așa cum apar și în activitatea unui om de afaceri, care-și manageriază firma…

Mulțumim celor care apreciază eforturile noastre prin care ne asumăm, cu responsabilitate, poziția noastră de principală sursă de informație locală!

0

Nu este ușor, uneori în spatele informațiilor transmise sunt multe eforturi, investiții, sacrificii sau chiar probleme tehnice pe care trebuie să le rezolvi într-un timp scurt, dar atunci când mulțumirea cititorilor/publicului nostru se întoarce, uităm de toate greutățile!

Băi, ești nebun?! Pușcăriașul este editorialist! Ce țară am ajuns?! :))

0

Știți expresia aia cu ”Băi, ești nebun?!”, care stârnește hohote de râs?! Ei bine, cred că se poate aplica foarte bine și în cazul ”editorialistului” Daniel Doboș, care are mai mulți ani de închisoare decât de școală! :)) Pe bune! Unde putea scrie un astfel de ”editorialist”, specializat în omoruri (2 bucăți civili nevinovați, uciși în Germania; fără să-i mai socotim pe ăia uciși pentru a-și încasa simbria)?! La siteul de știri al Asociației T9! Dați-vă demisia băieți! Plecați acasă, dacă asta e ”alternativa” pe care o propuneți societății turdene!

Hopa! Începem iar fraudarea audiențelor?! :))

1

Colegul Ovidiu Bucur și-a făcut un nou site. Chiar dacă încă nu ați auzit de el, buzunarele publice ale unora deja s-au lăbărțat (dacă există fraieri în privat, ei o fac pe banii lor, deci ”no comment”!), ca să-și bage mânuța Ovidiu, fără niciun criteriu de performanță sau ceva… În fine, ăsta e alt subiect! Acum vorbim despre ”lauda cu citirile”

Siteul Ziar 15 Minute nu mai respectă regula impusă la achizițiile publice!

0

Siteul www.ziar15minute.net nu mai respectă regula care a fost impusă la achiziția serviciilor de publicitare/comunicare, de către siteurile de știri locale.

Facebook anunță o nouă schimbare a ”regulilor”, după ce a defavorizat masiv siteurile de știri oneste!

0

După cum v-am mai anunțat în această lună, Facebook lucrează ”din greu” la unele schimbări majore care vizează apariția unor informații în newsfeed-ul utilizatorilor (adică, sunt vizibile acestora). Unele deja au fost puse în practică, constatându-se că au efecte negative asupra industriei mass media, în sensul că știrile distribuite nu mai sunt atât de ”vizibile” utilizatorilor (din acest motiv am recomandat cititorilor să intre frecvent, cel puțin zilnic, pe siteul TurdaNews, pentru a fi conectați la informația locală, fără a se mai baza pe faptul că Facebook mai permite, câteodată, vizibilitatea unor informații/articole distribuite de noi).

O nouă manipulare marca Horea Hudrea! De data asta, dublată și de HOȚIE!

0

Horea Hudrea manipulează din greu, că pentru asta primește bani, am lămurit-o! Nervos pe subsemnatul și pe TurdaNews, după ce i-am dezvăluit modul mârșav în care manipulează ordinar, Horea Hudrea s-a gândit să ne-o ”tragă”! Dar, fiind un leneș din fire (fiind ”pasiv” de felul lui), nu s-a chinuit el să scrie, ci a preluat o declarație publicată de TurdaNews și a pus-o la el pe site, criticând… TurdaNews! :)) Pare greu de crezut, dar am (din nou!) toate probele!

Sunt cu ochii pe noi:

31,742FaniÎmi place
774CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
2,858AbonațiAbonați-vă

Meteo

Turda, RO
nori împrăștiați
-0.7 ° C
0 °
-1 °
90 %
6.7kmh
40 %
sâm
-1 °
Dum
-5 °
lun
-7 °
mar
-8 °
mie
-7 °

Schimb valutar:

RON - Română (nou) leu
EUR
4,66
USD
3,78
GBP
5,29
CHF
4,05
HUF
0,01
PLN
1,12
TRY
1,00
RUB
0,07
CZK
0,18
HRK
0,63
ILS
1,08
BGN
2,38